Reviews - R&R Keukendesign

Deel uw ervaring

Heeft u een keuken bij ons gekocht? Of hebben wij u op een andere manier service verleend? Uw mening telt! Deel uw ervaring op deze pagina en informeer anderen over R&R Keukendesign.

Bij het formulier op deze pagina kunt u een recensie achterlaten. Wij stellen uw mening zeer op prijs! Onderaan deze pagina kunt u de mening van anderen lezen.

Laat hier uw review achter

Vat uw beoordeling samen of vertel een highlight of detail
Vertel uw beoordeling
Hoeveel sterren geeft u R&R Keukendesign?

Reviews

Fam. de Kadt

We zijn super tevreden met de nieuwe keuken van R&R Keukendesign. Goed advies tijdens het ontwerp. Op de dag van plaatsing zag je dat de installatie kundig gedaan werd en de service van jullie is top. Dankjewel Ronnie en collega’s.

Gerda den Boer

Wij hebben bij renrkeukendesign een keuken uitgezocht en gekocht. Deze is enkele weken geleden geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Ook de service en het plaatsen waren na volle tevredenheid. Zeker omdat de eigenaar een dag na plaatsing alles kwam controleren. En natuurlijk bedankt voor de heerlijke fles wijn. Wij raden aan, mocht u een nieuwe keuken aan willen schaffen zeker eens bij deze speciaalzaak eens een kijkje te gaan nemen.

Sandros van Berkom

Door de aanbevelingen van vrienden gaan kijken, we waren gelijk onder de indruk van het advies van Ronnie en zijn echt ontzettend gelukkig met het eindresultaat, vakwerk!

Jan en Francis Klein Hulze

Voor ons nieuwbouwhuis in Lith hebben wij onze keuken bij dit fijne familiebedrijf uitgekozen. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken. Er werd echt meegedacht in het beste concept. Uiteindelijk werd het geen L keuken, maar een geheel ander ontwerp. En daar hebben we geen spijt van! Ronnie zag direct mogelijkheden i.c.m. de schuifpui en de verbinding naar onze tuin toe. Met als resultaat een prachtkeuken! Wij zijn echt heel tevreden!

Sjanet

We hebben dankszij Ronnie onze droomkeuken. Wij kwamen met een ruw idee, en deze is geweldig uitgewerkt. Het plaatsen van de keuken ging ook erg fijn. Hij is zonder problemen geplaatst. Zo blij.

Familie Knevel

Fijn geholpen met de koop van de keuken, super gemonteerd en goede service!Fijne mensen om zaken mee te doen.

Fam van Orsouw

Zowel aan de tekentafel als tijdens en na het installeren van de keuken geweldige service en een perfecte afwerking door vakmannen!
Heel blij mee..

Gerard en Josephien

Zeer deskundig geholpen bij het ontwerpen van de keuken met goede bruikbare adviezen. Alles geheel vrijblijvend en zonder tijdsdruk. De monteur heeft de keuken perfect gemonteerd, er is werkelijk niets op aan te merken. Wij zijn zeer tevreden en achteraf gezien hadden we beter meteen naar R&R kunnen gaan.

Lars en Lotte

Vandaag is de keuken die we bij R&R Keukendesign gekocht hebben geplaatst in ons huis. Vanaf het begin zijn we super tevreden over de geleverde service geweest. Er werd door Ron goed meegedacht met het ontwerp van de keuken en geluisterd naar onze wensen en budget. Daarnaast is de keuken perfect gemonteerd. Bovendien word je huis weer netjes achtergelaten doordat alle afval mee terug genomen wordt.

Wij raden het zeker aan om je keuken bij R&R Keukendesign te kopen. Wij zullen veel kookplezier gaan hebben in onze droomkeuken!

Chantal van Os

Deze week onze nieuwe keuken geplaats door R&R keukens. We zijn zeer tevreden over de goede service en het meedenken en ontwerpen van Ronnie. Het is een plaatje geworden. Ook alles netjes gemonteerd en al het vuil meegenomen. Wij raden zeker aan om hier uw keuken te kopen in 1 woord geweldig! Dank jullie wel R&R keukens!!

Esther de Ries

Naar aanleiding van onze gekochte nieuwbouw woning konden wij bij R&R keukendesign een keuken uitzoeken. Tijdens de gesprekken met Ron hebben we onze droomkeuken kunnen samenstellen. Ron dacht mee, gaf tips en hij liet alternatieve zien wanneer hij zag dat we twijfelde. Tussen het creeeren van de keuken en het plaatsten zijn we netjes op de hoogte gehouden en was er altijd persoonlijk contact. Geen mail maar een belletje met de status en de bevestigingen van afspraken. Tijdens het plaatsen was de service super goed. Ron was ‘s ochtends zelf aanwezig om het materiaal uit te laden. De keuken plaatser was een prettige man die ook weer meedacht en soms betere inzichten had over bepaalde dingen en hierin met ons overlegde. Hij keek verder dan de tekening en zocht naar werkbare en prettige oplossingen voor ons. Al met al zijn wij zeer tevreden geweest over R&R keukendesign en genieten wij ontzettend van onze keuken. Alles is helemaal naar wens en elke dag moet ik nog even met mijn ogen knipperen om te realiseren dat dit mijn keuken is!

Rob en Mariëtte van den Akker

In oktober 2005 hebben wij onze keuken gekocht bij R & R design in Oss. Na zes jaren ging bij diverse deurtjes de folie los. In overleg met R & R design hebben we andere deurtjes besteld tegen gereduceerde prijs. Begin 2018 waren er weer drie deurtjes waarvan de folie los liet. R & R design besloot deze deurtjes gratis te leveren en te hangen als service. Hiermee willen we Ronnie van R & R design hartelijk danken voor deze service!

Geer Schraven

Wij genieten nu drie weken van onze nieuwe keuken. Ron heeft met ons meegedacht en goede adviezen gegeven. Het resultaat mag er zijn! Ook zijn medewerkers zijn echte vakmensen die mooie oplossingen bedachten voor de scheve muren van ons huis. Van harte aanbevolen!

Toos

We kennen R en R al jaren.. maar dat hun afspraken en adviezen en keuze zo fantastisch was en nog is…?daar kwamen we achter in 2019 ( okt). Werkelijk geweldig!! Alles klopte en was compleet bij levering! Super goeie service! En ook de montage??Een echte aanrader voor wie dan ook?Ik ben er elke dag nog blij mee!!!!

Miriam

Alweer een tijdje geleden onze keuken bij r&r gekocht, meedenkend en goeie service! Nog altijd heel blij mee!

Gert en Heleen van den Berg

Na een lange zoektocht bij R&R terecht gekomen en dat beviel meteen al bij eerste bezoek. De persoonlijke ontvangst en aandacht en de adequate en nette manier van helpen viel meteen op. Keurig geholpen met ons plan en had aanvullende ideeën. De uiteindelijke plaatsing was meer dan perfect!! Super vakkundige montage en zeer nette manier van werken en achterlaten. Nooit een bedrijf meegemaakt die met zoveel respect voor het huis heeft gewerkt. Dikke vette tien voor het bedrijf, de keuken, de hulp met ontwerp, de plaatsing en afhandeling en de perfecte timmerman!!! Chapeau !!

Familie in Maasbommel

R en R kan prima meedenken in wat de verschillende opties en mogelijkheden zijn voor een keuken. Kunnen ook meedenken qua kosten en ook welke afwegingen daarin te maken zijn.Wat we niet bepaald positief vinden aan R en R, is de aftersales. De koelkast blijkt reeds bij plaatsing kapot te zijn. De koelkast koelt niet. R en R geeft daarop aan dat we ons moeten richten tot de leverancier van het merk. R en R doet verder niets en geeft aan dat het “zo werkt in de keukenbranche”. We hebben een keuken aangeschaft en R en R is verantwoordelijk als apparaten defect zijn om naar een oplossing te zoeken en dat is niet gebeurd. We hebben 7 weken zonder werkende koelkast gezeten. Uiteindelijk hebben we een campingkoelkast van een buurman kunnen lenen.Echt jammer dat er zo met klanten omgegaan wordt. Dat men niet a la minute een koelkast kan repareren dat begrijpen we allemaal, maar er wordt niet meegedacht in (tussentijdse) oplossingen. Vooral deze houding en het gemakzucht steekt.We zijn benieuwd of deze review, die reëel is, door de censuur van R en R komt en dus te lezen is op hun website.

Logo 200px Logo 200px Logo 200px Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding Review Afbeelding