Two in one: De nieuwe innovatie in uw keuken - R&R Keukendesign

Two in one: De nieuwe innovatie in uw keuken

Vaak wordt er in onze showroom meteen een blik geworpen op de kookplaat met geïntegreerde afzuiging. De eerste vraag die daarbij gesteld wordt, is: “Werkt het echt?”. Daar kunnen wij meteen resoluut op antwoorden: Ja het werkt écht. De kookplaat met geïntegreerde afzuiging, ook wel ‘two in one’ genoemd, is de nieuwe innovatie binnen de keukenbranche en het nieuwe middelpunt in uw keuken.

De onopvallende afzuigkap

Deze nieuwe innovatie maakt het mogelijk om te koken zonder afzuigkap boven de kookplaat. De afzuigkap is namelijk in de kookplaat verwerkt, waardoor alle damp en lucht meteen wordt afgevoerd. De afzuiging is zo krachtig, dat damp niet de kans krijgt om op te stijgen. Een bijkomend voordeel is dat u geen afzuigkap (nodig) hebt op ooghoogte. U kunt daarom altijd in uw pannen kijken zonder dat u hoeft te bukken of u uw hoofd stoot. Niets staat uw kookplezier in de weg. Een geïntegreerde afzuiging is dus niet alleen efficient, maar ook aangenaam wat betreft het koken.

Voordelen van een geïntegreerde afzuiging

Maximaal ruimtegevoel
In elke keuken te plaatsen
Ruimte voor lades onder de kookplaat
Zeer eenvoudig te reinigen (filter kan in de vaatwasser)
Effectief filtersysteem dat vet en andere stoffen aan de lucht onttrekt
Schonere lucht in uw keuken
Mooi design
Makkelijk te bedienen

De kookplaat met geïntegreerde afzuiging is er in verschillende merken en modellen. Zo is er de TwoInOne kookplaat van Miele, met een zeer aantrekkelijk design. Deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging heeft tevens een ‘Con@ctivity 2.0’ functie. Met deze luxe innovatie kunt u zich volledig op het koken concentreren. De afzuigkap en de kookplaat communiceren namelijk met elkaar. De kookplaat stuurt de instellingen door naar de elektronica van de afzuigkap en deze stelt zich automatisch in op de juiste stand. U hoeft er zelfs niet meer aan te denken de afzuigkap uit te schakelen. Dat is nog eens handig en plezierig koken!

Ook is er de Novy One, met eveneens een stijlvol en discreet design. De afzuiging verdwijnt bij de Novy One bijna onzichtbaar in de kookplaat wanneer deze niet in gebruik is. Door de combinatie van zwart opaak glas en beperkte aanduidingen op het oppervlak wordt deze perfect geïntegreerd in het werkblad. Pas wanneer u de kookplaat aanzet, komt de afzuiging tot leven via automatische pandetectie.

Ook AEG kan uiteraard niet achterblijven met een van de nieuwste innovaties binnen afzuigkappen. In tegenstelling tot de Novy One, blijft het oppervlak van de AEG ‘Combo Hob’ kookplaat echter volledig vlak. Deze AEG afzuiging heeft een Hob2hood regeling, waarbij uw afzuigsnelheid automatisch geregeld kan worden. Als u toch liever zelf de ventilatorsnelheid regelt, heeft de kookplaat ook een handmatige bediening.

Alle drie de modellen zijn te bezichtigen in onze showroom, waarbij u tevens terecht kunt voor eventuele vragen over geïntegreerde afzuiging. Indien u geïnteresseerd bent in deze nieuwe innovatie, zullen wij samen met u op zoek gaan naar een geïntegreerde afzuiging die perfect aansluit op uw wensen, budget en levensstijl.