Quooker flex: De kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang - R&R Keukendesign

Quooker flex: De kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan, uitgerust met een soepele uittrekslang voor zowel warm als koud water. Het wassen van groenten en fruit gaat hiermee bijzonder makkelijk, evenals het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of die ene, te grote snijplank. Naast de handige uittrekslang biedt de Quooker Flex dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker.

Bijzonder veilig

De Quooker Flex bespaart tijd, energie, water en ruimte. Bovendien is de Quooker zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Dit als extra beveiliging. Om kokend water te tappen moet je eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. Middels een enkele druk op de knop komt er dus geen kokend heet water uit. Tevens zorgt de dubbelwandige uitloop ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. Ook zorgt de druppelvormige waterstraal ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, en het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 270º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid.

Innovatief design

De Quooker Flex is een volledig Nederlands ontwerp en wordt in Quookers eigen, Nederlandse fabriek gemaakt. Hier wordt iedere dag gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de producten nóg zuiniger, nóg gebruiksvriendelijker en nóg mooier te maken. De Flex is hiervan het meest recente resultaat. Hij is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal. Ontdek ze in onze showroom en ervaar waarom (en hoe) een Quooker zoveel toevoegt aan uw huishouden.

Quooker Flex De Kokendwaterkraan Met Flexibele Uittrekslang