Lanesto Urban keukenkranen, spoelbakken en accessoires - R&R Keukendesign

Lanesto Urban keukenkranen, spoelbakken en accessoires

Bij een nieuwe keuken denkt u wellicht niet meteen aan een keukenkraan of spoelbak. Maar wist u dat juist keukenonderdelen zoals een keukenkraan en een spoelbak uw keuken net een beetje extra kunnen geven? De Lanesto Urban serie maakt van spoelbak en kraan één mooi geheel en zijn bovendien verkrijgbaar in de trendkleuren voor keukens van dit moment.

Gekleurde keukenkranen en spoelbakken in Gun Metal, Gold en Copper

Zwart, goud en koper: dat zijn de nieuwste trendkleuren als het gaat om keukenkranen en spoelbakken. U kunt de kleur van de spoelbak en de keukenkraan helemaal op elkaar afstemmen. Bovendien kunt ook kiezen voor bijpassende accessoires zoals een zeepdispenser en vaatdoekhouder, om het geheel compleet te maken.

Lanesto Urban Keukenkranen Spoelbakken En Accessoires

Lanesto Urban Keukenkranen

Bij de Lanesto Urban serie, kunt u niet alleen de kleur afstemmen op uw wensen, maar ook het type en de vorm. Voor de kleuren Gun Metal, Gold en Copper heeft u namelijk een brede keuze in keukenkranen. Of u nu een keukenmengkraan of een Selsiuz kokendwaterkraan in uw keuken wilt of een haakse vorm of juist een ronde: er is altijd een kraan die aansluit bij uw wens.

Een bijpassende gekleurde spoelbak

De Lanesto Urban spoelbakkenserie kunt u zowel qua kleur als vormgeving afstemmen op de keukenkraan. Zo kunnen de keukenkraan en de spoelbak 100% op elkaar afgestemd worden. Maak de keuken compleet met een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar.

Lanesto Urban Keukenkranen Spoelbakken En Accessoires

Wilt u een keukenkraan of spoelbak van Lanesto Urban?

Bent u van plan om een nieuwe keukenkraan of spoelbak aan te schaffen of bent u op zoek naar een geheel nieuwe keuken? Laat u dan adviseren door ons. Wij vertellen u alles over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Lanesto Urban Keukenkranen Spoelbakken En Accessoires