Keuken met keukeneiland, kookeiland of schiereiland? - R&R Keukendesign

Keuken met keukeneiland, kookeiland of schiereiland?

Een keuken met kookeiland is een erg gewilde opstelling. Vooral omdat het zo mooi vorm geeft aan de ruimte als u graag een woonkeuken wilt omdat u veel tijd in uw keuken doorbrengt. Niet zozeer tijdens het koken alleen, maar ook om gezellig tijd door te brengen aan de keukentafel. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden van een keuken met een eiland.

U bent erover uit dat u een keuken met eiland wilt, maar welke variant heeft u dan in gedachten? Een keuken met keukeneiland, kookeiland of schiereiland? Wij vertellen kort wat de definities zijn:

Werkplek in de keuken

Vanwege de huidige ontwikkelingen zijn we meer thuis. We brengen meer tijd door met ons gezin en dat kan betekenen dat er nieuwe werkplekken in het huis ontstaan. Denk aan een werkplek in de keuken. Omdat het op die manier bijvoorbeeld makkelijker is om de kinderen te helpen met thuisscholing of omdat u afwisseling zoekt en de studeerkamer op zolder niet inspirerend genoeg vindt. Schuif aan, aan het keukeneiland en prik de stekker in het stopcontact dat netjes verwerkt is in het werkblad.

Keuken Met Keukeneiland Kookeiland Of Schiereiland

Wilt u graag een keuken met kookeiland?

Wilt u ook graag een keuken met kookeiland? Maak ter inspiratie alvast een moodboard op Pinterest en verzamel plaatjes waar u enthousiast van wordt. Deel dit met ons zodat wij snel tot de juiste schets kan komen voor uw nieuwe speciale keuken! Of maak een afspraak in onze showroom en bekijk direct onze keukens, keukenopstellingen en de mogelijkheden qua apparatuur, kleuren en materialen.