Handige tips: In 10 stappen naar uw nieuwe keuken - R&R Keukendesign

Handige tips: In 10 stappen naar uw nieuwe keuken

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen en kunt u een paar goede tips gebruiken? Er komt nogal wat bij kijken. Niet alleen het bepalen van het budget, maar ook het oriënteren naar de gewenste keukenapparatuur en het keukenblad. Het kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen als u serieus te werk gaat. Om u daarom op weg te helpen hebben wij een handige checklist voor uw samengesteld.

1. Schrijf uw keukenwensen op
Wat wilt u wel en absoluut niet in uw nieuwe keuken? Door dit voor uzelf helder te hebben geeft dit duidelijkheid in een gesprek met onze keukenadviseur. Heeft u dingen in uw huidige keuken die u liever niet meer wilt in uw nieuwe keuken? Neem dit mee in uw niet-wensenlijst.

2. Meet de keukenruimte op
Zorg dat u een tekening op schaal van de keukenruimte heeft. Of meet de ruimte op zodat u een goede indicatie heeft van de afmetingen. Houdt ook rekening bijvoorbeeld de hoogte van een vensterbank of raam en de totale hoogte tot het plafond. Moet er rekening worden gehouden met bijvoorbeeld een deur in de ruimte? Neem dit mee naar uw afspraak met onze keukenadviseur.

3. Oriënteer naar keukenapparatuur, werkblad en type keuken
Op verschillende manieren kunt u zich oriënteren voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Zo zijn er bijvoorbeeld magazines en tv-programma’s die u kunnen inspireren. Maar ook online komt u veel te weten over de verschillende mogelijkheden in keukenapparatuur, keukenbladen en merken keukens. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze andere blogs, over de voor- en nadelen van type werkbladen en de werking van stoomovens. Als u van tevoren weet wat u aanspreekt en bent ingelezen, zit u namelijk sneller in een goed gesprek met onze keukenadviseur.

4. Maak een afspraak
Heeft u zich voldoende georiënteerd naar uw idee? Dan is het nu het moment om een afspraak te maken bij een keukenspeciaalzaak die u op het oog heeft. Wij hopen natuurlijk dat wij dat zijn. Uiteraard kunt u ook eerst een kijkje in onze zaak nemen om er een goed gevoel bij te krijgen. Wilt u graag een intake, met een tekening/offerte voor uw mogelijke droomkeuken? Dan is het aan te raden om een afspraak te maken. Onze keukenadviseur neemt dan alle tijd voor u en uw keukenwensen.

5. Bespreek uw budget
Naast het bespreken van uw keukenwensen is het ook goed om uw keukenbudget te delen. Hier wordt vaak wisselend over geschreven op verschillende websites. Bij Uw Keukenspeciaalzaak R&R Keukendesign nemen wij u serieus en gaan wij op een transparante manier het gesprek in. Als u een eerlijk voorstel wilt, is een eerlijke indicatie van uw budget nodig om tot een passend keukenvoorstel te komen.

6. Niet direct beslissen
Bij R&R Keukendesign vinden wij het belangrijk dat u de tijd heeft om een goede beslissing te nemen. Uiteraard verwachten wij wel enige commitment van u als wij al uw wensen hebben omgezet in een voorstel en tekening. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel kunt beslissen. Slaap er gerust een paar nachten over en laat het ons dan weten. Als er nog onduidelijkheden zijn of dingen die u toch liever aan wilt passen horen wij dat natuurlijk ook graag, wij doen alles voor een vertrouwd en goed gevoel van de klant(en).

7. Wees blij met uw aankoop!
Heeft u besloten om uw keuken bij R&R Keukendesign te kopen? Wees dan blij met uw aankoop. Ga niet twijfelen en heeft u tussentijds vragen, neem dan contact op met onze keukenadviseurs. Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf, dus grote kans dat u ook de adviseur aan de telefoon krijgt die u geholpen heeft. Dit is ook het grote voordeel van R&R keukendesign; wij zijn trots op de persoonlijke relatie die we met onze klanten hebben. N aankoop zorgen wij ervoor dat u binnenkort kunt genieten van uw nieuwe keuken die voldoet aan uw wensen én budget.

Handige Tips In 10 Stappen Naar Uw Nieuwe Keuken