Een keuken op maat laten maken - R&R Keukendesign

Een keuken op maat laten maken

Er zijn zoveel mogelijkheden in de wereld van keukens. Maar hoe kiest u nu een keuken die bij u past? Steeds vaker wordt er gekozen voor een keuken op maat gemaakt. Er wordt dan al snel gedacht aan houten keukens die op ambachtelijke wijze door een timmerman worden gerealiseerd. Dit is vooral zo kostbaar omdat het handwerk is en daarom langer duurt. Uiteraard ook prachtig en verkrijgbaar bij uw keukenspeciaalzaak. Maar wist u dat u voor een betaalbare prijs toch ook een keuken op maat kunt laten maken? Breng een bezoek aan uw keukenspeciaalzaak in de buurt of lees nog even verder.

Unieke keuken samenstellen

Een unieke keuken samenstellen. Niet altijd zozeer omdat het anders moet. Maar vooral omdat u een keuken wilt die past bij uw wensen en voorkeuren. Het mooie is dat iedere keuken op maat voor u wordt gemaakt. Uw keuken komt misschien wel uit een fabriek, in deze fabriek wordt uw keuken ook op maat gemaakt.
Voor een keukenblad geldt dit idem dito. Deze moet op maat voor uw keuken worden gemaakt. Hierbij kunt u kiezen voor een bepaalde randafwerking, hoe u uw spoelbak en kookplaat in het blad verwerkt wilt hebben. Een waterkering of een rechte hoek als randafwerking en een opbouw of inbouw voor uw spoelbak bijvoorbeeld. Daarbij zorgt iedere keukenruimte weer voor een ander soort keukenopstelling. Kiest u voor een hoekkeuken, dan kunt u bijvoorbeeld een Le-Mans kast in de hoek plaatsen. En voor extra opbergruimte kiest u voor bovenkasten. Zomaar een paar voorbeelden waardoor uw keuken uniek is en speciaal voor u wordt gemaakt.

Een Keuken Op Maat Laten Maken

Keukenkast maat

Een keukenkast maat is bij de meeste keukenfabrikanten hetzelfde. Bij de meeste keukenfabrikanten zijn verschillende maten verkrijgbaar voor zowel onder als bovenkasten. Een keuken wordt mooier en rustiger als er zoveel mogelijk wordt gewerkt met dezelfde maatvoering. Kies bijvoorbeeld zoveel mogelijk alleen kasten van 120cm breed. Dit zorgt voor een strak lijnenspel dat ervoor zorgt dat een keuken klopt.

Naast de breedte maat van een kast is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende hoogtematen. De standaardhoogte van een keukenblad is ongeveer 92 centimeter. Door te spelen met de hoogte van de plint en het keukenblad is het mogelijk om dit nog verder te verhogen. Zodat u de ideale werkhoogte heeft om comfortabel in uw keuken het eten te bereiden.

Een Keuken Op Maat Laten Maken
Een Keuken Op Maat Laten Maken

Keukenfront in iedere kleur

In de standaard collectie van keukenleveranciers zijn een aantal gangbare kleuren opgenomen. Naast kleur is het ook mogelijk om uit verschillende afwerkingen te kiezen. Denk aan een hoogglans of juist matlak. Ook fenix is inmiddels een materiaal dat vaker wordt gekozen. Heeft u een specifieke kleur in gedachten voor uw keuken? Laat de keukenfronten dan spuiten in de gewenste kleur naar keuze.

Een Keuken Op Maat Laten Maken

Wilt u uw keuken op maat laten maken?

Wilt u uw keuken op maat laten maken zodat u een keuken krijgt die helemaal aansluit bij uw wensen? Kom dan langs bij ons in de showroom in Oss of maak direct een afspraak en onze keukenspecialisten gaan graag voor u aan de slag.