Onze werkwijze

Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf dat trots is op de persoonlijke relatie die we met de klanten hebben. We onderhouden goede relaties met de klant op een informele, doch professionele manier. Wij zijn trots om het kwaliteitslabel ‘Uw Keukenspeciaalzaak’ te mogen dragen. 

Niet zomaar een kwaliteitslabel

U kunt bij heel veel keukenshowrooms een keuken kopen. Er zijn daarentegen niet veel partijen waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en gebruik, maar waar u ook altijd een eerlijke prijs betaalt. Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen.

Wij werken voornamelijk op afspraak, omdat we dan zeker weten dat we de tijd voor u hebben. Want dat willen wij. Tijd voor de klant en tijd om rustig aan tafel te zitten met een lekkere kop koffie of thee. Aan tafel worden uw wensen en ideeën besproken, waarna dieper wordt ingegaan op de mogelijkheden voor uw droomkeuken. Later krijgt u een mooie 3D tekening met het ontwerp van uw (mogelijke) keuken. Zijn er nog dingen niet naar wens, of komt u er toch achter dat u iets anders wilt? Dan horen wij dat graag! Een keuken kopen doet u immers niet in een dag. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u. Niet alleen vandaag, maar ook morgen of volgende week. 

Daarom doet u liever zaken met R&R Keukendesign:

01 – Een persoonlijk keukenadvies op maat


02 – Kopen zonder opdringerige verkopers


03 – Direct een eerlijke prijs


04 – Minimaal 5 jaar garantie op uw keuken


05 – Flexibiliteit vanwege ons kleinschalig familiebedrijf 


06 – Uitsluitend a-merken keukens en apparatuur


07 – Vakkundige montage & nazorg


08 – Aangesloten bij de grootste Europese inkooporganisatie

 

Een keuken kopen zonder opdringerige verkopers

Direct een eerlijke prijs voor uw keuken