Over ons

R&R Keukendesign in Oss       

“Al jarenlang een speciaal keuken- en familiebedrijf”

R&R Keukendesign heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen en leveren van keukens en weet als geen ander wat het betekent om maatwerk en topkwaliteit te leveren. Wij zijn een kleinschalig familiebedrijf dat trots is op de persoonlijke relatie die we met de klanten hebben. We onderhouden goede relaties met de klant op een informele, doch professionele manier. De klant verlaat tevreden onze showroom en daar draait het om; wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Ook zijn wij trots op het feit dat we iedere klant een eigen, kwalitatief waardige droomkeuken geven. Elke klant is uniek. Onze aanpak ook, zodat de klant straks een keuken heeft die net zo persoonlijk is als hen.

In onze showroom gaan we samen met u op zoek naar de keuken die perfect aansluit op uw wensen, budget en levensstijl. Wij doen er graag alles aan om ook úw droomkeuken te realiseren. Een keuken die uiteraard compleet is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zoals AEG of Miele.

Topkwaliteit apparatuur voor topkwaliteit keukens

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Oss, waar persoonlijke aandacht centraal staat en wij luisteren naar al uw wensen en vragen.

Ron, Ria en Romy van Geffen
R&R Keukendesign