Reviews

Heeft u een keuken gekocht bij R&R keukendesign? Of hebben wij u op een andere manier service verleend? Uw mening telt!

Deel uw ervaring op deze pagina en overtuig en informeer anderen over R&R Keukendesign.

Hieronder kunt u een recensie achterlaten. Wij stellen uw mening zeer op prijs!

Laat hier uw review achter

 

 

Reviews

4.7
4,7 rating
4.7 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Heel slecht0%

 

Goede service en persoonlijk contact

5,0 rating
29 juni 2018

Naar aanleiding van onze gekochte nieuwbouw woning konden wij bij R&R keukendesign een keuken uitzoeken. Tijdens de gesprekken met Ron hebben we onze droomkeuken kunnen samenstellen. Ron dacht mee, gaf tips en hij liet alternatieve zien wanneer hij zag dat we twijfelde. Tussen het creeeren van de keuken en het plaatsten zijn we netjes op de hoogte gehouden en was er altijd persoonlijk contact. Geen mail maar een belletje met de status en de bevestigingen van afspraken. Tijdens het plaatsen was de service super goed. Ron was ‘s ochtends zelf aanwezig om het materiaal uit te laden. De keuken plaatser was een prettige man die ook weer meedacht en soms betere inzichten had over bepaalde dingen en hierin met ons overlegde. Hij keek verder dan de tekening en zocht naar werkbare en prettige oplossingen voor ons.
Al met al zijn wij zeer tevreden geweest over R&R keukendesign en genieten wij ontzettend van onze keuken. Alles is helemaal naar wens en elke dag moet ik nog even met mijn ogen knipperen om te realiseren dat dit mijn keuken is!

Esther de Ries

Super zaak super service

5,0 rating
24 maart 2018

Alweer een tijdje geleden onze keuken bij r&r gekocht, meedenkend en goeie service! Nog altijd heel blij mee!

Miriam

Service

4,0 rating
22 maart 2018

In oktober 2005 hebben wij onze keuken gekocht bij R & R design in Oss.
Na zes jaren ging bij diverse deurtjes de folie los. In overleg met R & R design hebben we andere deurtjes besteld tegen gereduceerde prijs. Begin 2018 waren er weer drie deurtjes waarvan de folie los liet. R & R design besloot deze deurtjes gratis te leveren en te hangen als service. Hiermee willen we Ronnie van R & R design hartelijk danken voor deze service!

Rob en Mariëtte van den Akker