OPRUIMING SHOWROOMKEUKEN SELECTIV WIT HOOGGLANS VAN € 17.178 VOOR € 8.950,-. MOOIE COMPLETE KEUKEN MET AEG APPARATUUR (o.a. combi stoomoven- en magnetron). Klik voor meer informatie.

SELECTIV XL5650 WIT HOOGGLANS

Werkblad multiplex 50mm dik + onderbouw spoelbak SDE935

APPARATEN:

AEG DBK5960DHM afzuigkap, energielabel A

AEG SCB51811LS koel-vriescombinatie, energielabel A+

AEG FD560V vaatwasser, energielabel A++

AEG KMK761000M combi magnetron

AEG BSK792220M combi-stoomoven, energielabel A+

AEG IKB64301FB inductie kookplaat 4-pits

€100 voor elke verkochte keuken met een kraan aan het Rode Kruis. Hiermee realiseren zij voorzieningen voor schoon drinkwater en sanitair. Doet u ook mee? Koop een keuken met kraan in de maand oktober en lever ook uw bijdrage om de wereld een beetje beter te maken.

Wist u dat 1 op de 10 mensen op aarde leeft zonder schoon drinkwater en 1 op de 3 mensen geen toegang heeft tot een toilet?

Tijdens de woonmaand in oktober doneren wij bij aanschaf van een keuken met kraan 100.- aan het Rode Kruis*. Hiermee realiseren zij voorzieningen voor schoon drinkwater en sanitair. Doet u ook mee? Koop een keuken met kraan in de maand oktober en lever ook uw bijdrage om de wereld een beetje beter te maken #wijsteunenhetrodekruis.

* Actie is geldig van 1 oktober tot en met 31 oktober 2018. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Uw Keukenspeciaalzaak en leveranciers. Vraag in onze showroom naar de voorwaarden.

Ons 20-jarig jubileum! 1 september 2018 is het precies 20 jaar geleden dat wij de kans hebben genomen om onze passie voor keukens verder te verdiepen. Wij houden geen feest, maar een keuken bij ons kopen is voor u al een geweldig feest

1 september 2018 is het precies 20 jaar geleden dat wij de kans hebben genomen om onze passie voor keukens verder te verdiepen. Na eerst ervaring op gedaan te hebben bij diverse keukenzaken en als vertegenwoordiger van inbouwapparatuur, hebben we de stap genomen om voor ons zelf te beginnen. Een bestaande keukenzaak overgenomen en na een paar jaar verhuisd naar ons huidige pand, waar we inmiddels alweer bijna 17 jaar gevestigd zijn.
Wij houden geen feest, maar een keuken bij ons kopen is voor u al een geweldig feest

NIEUW: de Quooker Cube. Warm, koud, kokend, gefilterd én bruisend water uit één kraan

Quooker Cube: warm, koud, kokend, gefilterd én bruisend water uit één kraan. Het kan bruisen en borrelen, is koud en warm, tijdbesparend én goed voor het milieu.

Zin in een bruisende limonade? Druk en draai één keer, de lichtring knippert blauw en daar is het bruisende water. Houd de draaiknop iets langer vast, draai en er komt gefilterd water uit de kraan. Wil je kokend water voor bijvoorbeeld thee of het wassen van groenten? Druk dan twee keer, draai en er komt kokend water uit de kraan.

Hoe werkt een Quooker met CUBE?

De CUBE komt onderin je keukenkastje naar het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2– cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

De CUBE bestel je samen met één van de Quoteer-kranen en – reservoirs. Standaard leveren we één CO2– cilinder mee voor bruisend water. Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe.

Blijf zuinig met energie

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan. Bijkomend voordeel is dat je met de CUBE een 5-in-1 kraan hebt, waardoor je nog meer gemakt toevoegt in de keuken.

Ik heb al een Quooker en wil de CUBE, kan dit?

Ja zeker kan dat! De Quooker CUBE werkt in combinatie met de Quooker kokend waterkraan en werkt dus niet als losstaand systeem. De Quooker CUBE is namelijk een extra reservoir welke naast je standaard kokend waterkraan reservoir komt te staan. Wanneer je reeds een Quooker in huis hebt en de CUBE aan het systeem toe wilt voegen is het belangrijk om te weten dat de CUBE alleen op de meest recente modellen werkt (te herkennen aan het serienummer dat begint met QW0 of QW1).

De Quooker CUBE is te bezichtigen, én te proberen, bij R&R Keukendesign. Ervaar in onze showroom zelf het gemak van de CUBE. De CUBE is namelijk aangesloten en in gebruik.

Quooker gratis montage actie

Bespaar dagelijks tijd met de kokend waterkranen van Quooker. Met één draai aan de knop kokend water uit de kraan. Veilig, zuinig en onmisbaar in uw keuken.

Koop tijdens deze actie bij R&R Keukendesign de Quooker Fusion kraan, dan bespaart u € 200,= op de montagekosten*. Wij monteren supersnel en wanneer ’t jou het beste uitkomt. Ook in een bestaande keuken.

Quooker Fusion, dat is:

Koud, warm en kokend water uit één kraan, dagelijks gemak nu ook in jouw bestaande keuken. De Fusion komt gewoon in het gat van de huidige mengkraan. Quooker heeft verschillende uitvoeringen en ‘kleuren’. Zo is de Quooker er in chroom, steel en RVS. Qua uitvoering kun je kiezen voor de Fusion square, Fusion round of de Flex. Voor meer informatie over de Quooker Flex, klik hier. 

 

* Gratis montage binnen een straal van +- 30 km.