Keukenrenovatie

Geen geld (over) voor een nieuwe keuken? Kies dan voor het renoveren van uw keuken. Het renoveren van een keuken is geen klus voor de doorsnee doe-het-zelver, maar vakwerk voor een specialist die ervaring heeft op álle voorkomende gebieden: van water, gas en elektriciteit tot tegelwerk.

Vervang uw oude kastdeuren , het aanrechtblad of kies voor nieuwe apparatuur die uw keuken weer up-to-date maakt. Als renovatiespecialist adviseren wij u graag over alle mogelijkheden en toepassingen. Wie slim is kiest voor renovatie, de snelste en goedkoopste weg naar uw droomkeuken.

Een ‘nieuwe’ keuken voor veel minder geld? Dat kan!

Alleen apparatuur vervangen? Ook dat kan!

Wij hebben nieuwe keukenapparatuur van alleen maar bekende merken

Inbouwapparatuur-LogosKookplaten en fornuizen. Ovens en magnetrons. Koelkasten, vriezers en vaatwassers. Is uw keuken aan een metamorfose toe, dan geldt dat vaak óók voor de keukenapparatuur. Laat u door ons adviseren over de nieuwste modellen. Die hebben zowel qua techniek als design veel te bieden. Wist u dat u jaarlijks flink kunt besparen door te kiezen voor apparatuur die zuiniger omgaat met energie? Niet alleen goed voor het milieu, ook voor uw portemonnee. Wij zijn u graag van dienst in onze showroom.