NIEUW: de Quooker Cube. Warm, koud, kokend, gefilterd én bruisend water uit één kraan

Quooker Cube: warm, koud, kokend, gefilterd én bruisend water uit één kraan. Het kan bruisen en borrelen, is koud en warm, tijdbesparend én goed voor het milieu.

Zin in een bruisende limonade? Druk en draai één keer, de lichtring knippert blauw en daar is het bruisende water. Houd de draaiknop iets langer vast, draai en er komt gefilterd water uit de kraan. Wil je kokend water voor bijvoorbeeld thee of het wassen van groenten? Druk dan twee keer, draai en er komt kokend water uit de kraan.

Hoe werkt een Quooker met CUBE?

De CUBE komt onderin je keukenkastje naar het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Aan de CUBE zit een CO2– cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 70 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

De CUBE bestel je samen met één van de Quoteer-kranen en – reservoirs. Standaard leveren we één CO2– cilinder mee voor bruisend water. Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe.

Blijf zuinig met energie

Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 16W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan. Bijkomend voordeel is dat je met de CUBE een 5-in-1 kraan hebt, waardoor je nog meer gemakt toevoegt in de keuken.

Ik heb al een Quooker en wil de CUBE, kan dit?

Ja zeker kan dat! De Quooker CUBE werkt in combinatie met de Quooker kokend waterkraan en werkt dus niet als losstaand systeem. De Quooker CUBE is namelijk een extra reservoir welke naast je standaard kokend waterkraan reservoir komt te staan. Wanneer je reeds een Quooker in huis hebt en de CUBE aan het systeem toe wilt voegen is het belangrijk om te weten dat de CUBE alleen op de meest recente modellen werkt (te herkennen aan het serienummer dat begint met QW0 of QW1).

De Quooker CUBE is te bezichtigen, én te proberen, bij R&R Keukendesign. Ervaar in onze showroom zelf het gemak van de CUBE. De CUBE is namelijk aangesloten en in gebruik.