Afgelopen week hebben wij deze mooie nieuwe showroomkeuken geplaatst van ons nieuwe keukenmerk Bauformat. Klik op deze link om meer informatie te krijgen over deze showroomkeuken.

Deze keuken is voorzien van luxe Miele apparatuur met een Dekton werkblad. Dekton is een nieuw materiaal dat zo hard is dat krassen en vlekken geen kans meer krijgen. Belangrijk om te vermelden is dat Dekton geen natuurlijk materiaal is. Dit heeft echter als voordeel dat het in talloze soorten, maten en kleuren te leveren is. Dekton is sterker dan composiet en biedt een betere slijtvastheid dan graniet. Dekton is met het blote oog niet te onderscheiden van natuursteen.

Deze showroomkeuken is bovendien voorzien van een Miele combi magnetron, combi stoomoven en een wijnkoelkast. Deze apparaten zijn van de meest luxe lijn van Miele waardoor u van alle gemakken bent voorzien. Bijzonder is dat de apparaten grafiet grijs van kleur zijn waardoor ze mooi in het oog springen in combinatie met de carbon eiken kastenwand.

Het eiland is voorzien van een Miele inductie kookplaat met een Miele vaatwasser. Ook heeft deze Bauformat showroomkeuken een Quooker waardoor u direct kokend water hebt. Tot slot is er LED verlichting onder de plinten aanwezig waardoor de keuken een luxe uitstraling krijgt.

Voor andere nieuwe showroommodellen voorzien van de trends van 2018 kunt u klikken op deze link: http://www.renrkeukendesign.nl/showroomkeukens/