ETNA Special Edition – Volkswagen Bulli Koelkast

De Volkswagen Bulli werd het icoon van de sixties dat een nieuw tijdperk vertegenwoordigde; een tijd waarin grenzeloze vrijheid en samen de wereld ontdekken gevierd werd. Ruim een halve eeuw later is de ‘hippiebus’ terug van weggeweest; om roadtrips mee te maken, als coole camper of als festival foodtruck. Goed nieuws, ETNA heeft deze legendarische Volkswagen Bulli als koelkast in haar assortiment. Zo kunt u iedere dag van het gevoel van vrijheid en blijheid genieten, want ook thuis kun je de mooiste avonturen beleven. En, nog mooier nieuws: wij hebben de Volkswagen Bulli koelkast in onze showroom staan!

 

De duurzame ETNA koelkast staat voor avontuur en reizen maar ook voor thuiskomen en bewust genieten. De babyblauw met roomwit gekleurde koeler heeft energielabel A+++ en heeft naast een ruim koelgedeelte (229l) een handig vriesvak (25l).

De ETNA Volkswagen Bulli (type RBT154BLA) heeft een verkoopprijs van € 1.299,-.

Wist u dit?

  1. Zonder de Nederlandse zakenman en autocoureur Ben Pon was de Volkswagen Bulli er niet geweest. Tijdens een bezoek aan de VW-fabriek in Duitsland kwam hij op het idee om een Kever in busvorm te maken. Hij maakte zelfs de eerste schetsen voor de iconische autobus. De rest is historie.
  2. Het was niet tot het bekende Woodstock festival in 1969 dat de Volkswagen Bulli een symbool werd van de hippiegeneratie. Mensen uit het hele land kwamen per auto naar het terrein en hadden niet veel geld voor moderne, Amerikaanse auto’s. Het degelijke en betaalbare VW busje bleek letterlijk en figuurlijk ’the way to go’.
  3. We zien de Volkswagen T1 in veel vrolijke kleuren voorbij komen, maar oorspronkelijk leverde de fabriek de bus alleen in het blauw af. Wilde u een andere kleur, dan moest u dit bij uw lokale Volkswagen dealer laten doen.
   

Interesse?

Parkeer uw avontuurlijke lifestyle niet, haal hem gewoon in huis! Neem contact met ons op en geniet van de mooie Volkswagen Bulli koelkast in uw woning.